Gå til indhold

Bestil inden kl. 15 og modtag i morgen

Shop nu til utrolig skarpe priser og få 10% ekstra rabat med koden "Forår10"

En verden af velvære

Hos Nordic-wellness har vi et slogan, der er rodfæstet i vores mission, for hver gang vi er i kontakt med vores dejlige kunder eller sender ordrer afsted, så skal deres hverdag ose af lidt mere velvære. Vi vil gøre det muligt for danskerene at få øget velvære igennem kvalitetsprodukter, som alle har råd til.

Vi har 1-2 dages levering og mere end 15.000 glade kunder om året. Nordic-wellness.dk er en del af K&M webshops Aps. K&M webshops arbejder med nichebutikker og driver dem fra deres kontor i Sebbersund.

Wellnessoplevelser derhjemme

Vi ønsker at skabe en dejlig oplevelse af wellness og spa derhjemme for vores kunder. Her hos Nordic-wellness finder du derfor et bredt udvalg af massageudstyr af høj kvalitet samt skønne personlig pleje produkter, som du kan forkæle dig selv eller dine nærmeste med.

Massageudstyr er ikke kun godt, hvis du døjer med smerter eller spændinger, det er også lig med selvforkælelse og er på mange måder godt for både krop og sind. Vores massageapparater afhjælper smerter og spændinger i hele kroppen, så du kan få mere overskud i hverdagen.

Drawer Title
Lignende produkter